Hammershus uden for sæsonen…..

Idag gik gåturen til Hammershus i det mest fantastiske forårs vejr på den sidste dag i marts. Ofte går man op på toppen af ruinerne ved Hammershus hvilket også er fantastisk og derfra har man den smukkeste udsigt ud over havet. Men der er mange små stier rundt omkring Hammershus. Vi valgte at gå rundt om ruinen nedenfor hvilket også var en super fin tur. Og på denne tid af året har man næsten hele området for sig selv, trods solskin og weekend.

Det nye besøgcenter er virkelig smukt og passer helt perfekt ind i naturen, men jeg synes det er lidt ærgeligt at det ikke er åbent året rundt. Det er så fint at se den smukke panorama udsigt derinde fra, desuden skal man gå en stor omvej fra parkeringspladsen for at komme op til ruinen når besøgscentret er lukket. De åbner igen for sæsonen  d.13 April. Når centret er åbent er det meget handicapvenligt, man kan parkere med handicapskilt ved busserne og rulle lige ind i centret.

Også solnedgange er et hit ved Hammershus, den udsigt og de farver skal man lede længe efter. Det rå landskab er perfekt til gåture hele året rundt, og er fortryllende i al slags vejr !

Rigtig god søndags aften !

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *