Køb din pakkerejse til Bornholm hos Book Bornholm

Hvis du ønsker at besøge Danmarks ferieø, kan du med fordel booke en af vores pakkerejser. Vi har forskellige pakkerejser, hvor færgebillet, overnatning og oplevelser er inkluderet. På den måde kan du få alt det, som du gerne vil opleve på Bornholm i en pakke. Vores pakkerejser varierer, så du kan vælge mellem overnatningssteder, der opfylder dine behov. Vælg mellem hoteller, vandrerhjem og pensionater. Her er noget for enhver smag! Ved vores pakkerejser får du en nem løsning, der inkluderer alt det, du har brug for.

Pakkerejser til enhver

Uanset om du er på udkig efter en aktiv ferie, badeferie, parferie eller familieferie, så kan du med garanti finde en pakkerejse, der passer til din ferieform. Hvis du har brug for råd og vejledning til at skræddersy din pakkerejse til Bornholm, står vi gerne til rådighed. Med over 25 års erfaring med rejser til Bornholm, har vi erfaringen med os – og den kommer os til gode i vores daglige arbejde. Derfor kan du blive fri for at booke gennem flere forskellige sites – hos os kan du booke det hele ét sted. Vi har det lokale kendskab til øen, og derfor kan du med fordel booke en pakkerejse hos os.

Vi tager gerne imod spørgsmål og forespørgsler

Hvis du har en speciel forespørgsel som f.eks. en pakkerejse til en større gruppe eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på tlf. 69 91 16 51 eller pr. mail til info@bookbornholm.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder her. Så kontakter vi dig gerne.

Færge og overnatning på en gang

Se vores tilbud på forskellige pakkerejser hvor færge og overnatning er inkluderet. I pakken kan man vælge alt mellem hotel, vandrerhjem og pensionater. Der er derfor noget for en hver smag.