Havet, strandene, lyset….

De fleste kommer til Bornholm for at opleve den fantastiske natur, som forandrer sig igennem hele øen….det var også hovedårsagen til at jeg flyttede herover….havet, strandene, det fantastiske lys 0g mængden af wow oplevelser i naturen.

Og hvis man er en “Beachlover” som mig, så er der et stort udvalg at vælge imellem på øen. Og her snakker jeg ikke bare at ligge fladt og sole, men gåture langs havet, badning, sejlads og bare nyde. Man kan finde bystrande, klippestrande, lange vidstrakte strande med det hvideste hvide sand og det klareste vand, små lagunestrande, solstole strande etc. Kort sagt der er en strand til enhver smag og nok af dem. Måske er min nærmeste ynglingsstrand optaget lige i Juli, men så kører man bare lidt og kan have næsten en hel strand for sig selv. Det elsker jeg, at man ikke ligger som sild i en tynde !

Og lyset…..det er så smukt, bare at sidde der og nyde synet og lyden af havet, ren terapi for krop og sjæl. Prøv det, det er fredag snart weekend, måske ferie, juli og SOLSKIN .

Solhilsner fra solskinsøen ; ))

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *