Frokost på Bornholm

Spisesteder til frokost

Uanset om man ligger på stranden eller er ude og lege turist, kræver det at man skal have noget at spise i løbet af dagen.

Vi har samlet vores foretrukne steder, når sulten melder sig midt på dagen. Her kan der både være tale om en lille og stor sult, så vurder selv, hvad I er på jagt efter.

Den lille sult

Hammerhavnen, Sandvig
Nede ved hammerhavnen er der ikke meget mere, end en havn og et par huse hvor man kan opholde sig i tilfælde af dårligt vejr. I et af disse huse er der en mindre kiosk, som serverer nogle af øens bedste sandwich. Folk kører gerne på tværs af øen, for at nyde en til frokost, mens man kan nyde udsigten til Hammershus og Østersøen.

Der sælges også kolde og varme drikke.
En god sandwich er undervurderet, hvis du spørger os.

Norresan, Gudhjem
Den lille café i Gudhjem serverer nogle enkle retter på deres sted. Ofte kan man få en dagens sandwich med hjemmebagt brød. Perfekt at tage med på farten eller sætte sig ned et kort øjeblik og nyde tid og sted.

Norresan drives af Peter og Pernille, der er med til at give stedet en hyggelig atmosfære. Norresan egner sig også godt, hvis man blot vil have en kop kaffe eller gin & tonic – Et blandt flere steder på Bornholm, der er gode til dette formål. Se mere her.

Den større sult

Boderne 1, Boderne
I den lille by Boderne ligger restaurant Boderne 1. Stedet ligger i det gamle Hotel Boderne, der nu er omdannet til ferielejligheder. Stedet udmærker sig særligt ved sin frokost. Noget der har været savnet på Bornholm i længere tid. desuden laver de udsøgt og kvalitetsbevidst smørrebrød, noget der også har været svært at fremskaffe på Bornholm. 

Stedet ligger 50 meter fra Boderne strand. En oplagt sommerdag kunne man bruge her, for så at benytte sig af Boderne 1 til frokost. De driver også en lille iskiosk, hvis man som strandgæst skulle få brug for et mellemmåltid.

Bobba Bella, Hammershus
Øens største turistattraktion har fået et besøgscenter. Dette er blevet en turistattraktion i sig selv. Her kan gæster der vil opleve dette nu unde sig et godt måltid mad.

Det er folkene bag Restaurant Kadeau (Et af vores mange yndlings spisesteder på øen), der driver Bobba Bella.
Bobba Bella er en moderne grilbar, hvor man kan få burgere, sandwich og salater. Alt sammen med samme høje kvalitet, som man kender det fra Kadeaus andre restauranter.
Maden kan enten nydes i besøgscentret eller tages med, hvis man vil nyde det i naturen.

Bakkerøgeriet, Pedersker
Hvorfor ikke spise noget røget fisk til frokost, nu hvor man er på Bornholm? Der er mange gode steder, som vi har skrevet om her. Bakkerøget kunne være et oplagt bud, hvis man er på Sydbornholm.

Nyd udsigten over Østersøen på en solskinsdag, hvor man kan sidde ude i gårdhaven. Alt fra sild til laks og makreller anbefales fra Bakkerøgeriet.